lauantai 23. huhtikuuta 2011

Matkakirja







Ollaan lähdössä ensi yönä lomamatkalle Kreetalle ja tein akvarellipaperista pienen matkakirjan Eilan innoittamana.
Sinistä ja oranssia akryylimaalia laimensin vedellä ja maalasin pohjat. Kirjan sivut revin isoista arkeista kokoon 7"x7". Lisäilin sivulle serviettikuvioita, leimoja eri tekniikoilla tehtyjä ja piirisin ruohonkorsia ym. Neocolor II väreillä. Tätä on sitten tarkoitus jatkaa matkalla ja matkan jälkeen lisäämällä tarinoita ja valokuvia matkalta.
Tässä muutama kirjan aukeama, aika haalealta näyttävät pohjavärit; luonnossa värit ovat melkein turkoosi ja lämmin oranssi: meri ja aurinko!

Kirja on sidottu yksinkertaisella ns.lastenkirja-sidoksella: kolme pientä reikää sivuista läpi taitteeseen ja lujalla pellavalangalla yhteen, aika mukava lopputulos!

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Viruksen vallassa



Olen potenut kotona useita päiviä viruksen aiheuttamien tulehdusten kourissa ja
eilen olin sen verran virkeä, että sain aikaiseksi sivun tarinointi-kirjaani. Kukat piirsin ohuella mustalla tussilla ja väritin ihanilla Neocolori II -väreillä. Teksti on leikattu erään naistenlehden mainoksesta. Kukkien taustalla on hiukan sinistä alkoholimustetta roiskittuna hammasharjalla.
Kirjaani tein kissamme vielä eläessä sivun, jossa pohdin tulevaa kesää. Tämän sivun myötä myös kiitokset lohduttavista kommenteista sekä empatiasta niillekin,jotka lukevat blogiani kommentoimatta, kiitos!